Abraham: ALIGNING WITH YOUR VERITABLE FORTUNE - Esther & Jerry Hicks



Share/Bookmark

11 useful tips for how to use The Secret !

The Secret: 1st 20 minutes

Bob Proctor summarises the law of attraction



Share/Bookmark

casper the friendly ghost-the missing shadow

Aria ingerilor



Share/Bookmark

Meherbaniyan song - Veer



Share/Bookmark

Padurea De Liliac Podul Lui Dumnezeu Ponoarele HD www.ponoare.ro



Share/Bookmark

Pedras Vivas (Música do Tíbet)

Bruno's Art and Sculpture Garden



Share/Bookmark

Amazon Rainforest Relaxation Video

MASINA FRUNZA LANASATA LA SHANGHAI

YeZ, un prototip bionic pentru protecţia mediului

YeZ, un prototip bionic pentru protecţia mediului

Se pare că automobilele hibride şi electrice nu sunt suficiente pentru protecţia mediului înconjurător, aşa că cercetătorii lucrează la o maşină a viitorului care va utiliza, pentru propulsie, dioxidul de carbon din atmosferă şi va elimina oxigen pe ţeava de eşapament.

Denumită simbolic YeZ, după cuvântul chinezesc "frunză", prototipul bionic realizat de General Motors (GM) în parteneriat cu SAIC - Compania Industrială de Automobile Shanghai a fost expus în premieră mondială la pavilionul GM-SAIC de la Expoziţia Mondială de la Shanghai 2010, fiind probabil cel mai spectaculos exponat al evenimentului.


Vezi aici mai multe imagini


Detaliile tehnice ale "maşinii-frunză" nu au fost date publicităţii, creatorii săi spunând doar că aceasta va fi pusă în mişcare de un motor electric foarte economic, iar ca surse de energie YeZ-ul va avea mai multe minipanouri solare inserate în aproape toată caroseria vehiculului precum şi turbine eoliene amplasate în roţi.

Marea surprinză a prototipului este că nu va avea zero emisii poluante, ci o valoare negativă, dacă se poate spune aşa. În sensul că YeZ va folosi principiile fotosintezei, va absoarbe dioxid de carbon din aer, utilizat pentru obţinerea de energie electrică şi va elimina oxigen.

A fost inventată maşina care consumă 0,02 litri de benzină la suta de kilometri!


Un grup de studenţi din Nantes, Franţa, a inventat maşina care consumă numai 0,02 litri de benzină la suta de kilometri.

sursa foto: Shell
sursa foto: Shell

Maşina funcţionează cu un motor electric pe bază de hidrogen, iar cantitatea de hidrogen folosită, dacă o convertim, este echivalentul a infimei cantităţi de benzină.

Echipa Polyjule of Polytech a construit acest vehicul extrem de uşor special pentru competiţia Shell eco.

A inflorit in doua culori


Localnicii din satul britanic Hampshire au avut o placuta surpriza, dupa ce un cires care creste la marginea drumului a facut si flori albe, si flori roz. Explicatia este ca pomul fructifer a fost altoit cu un copac japonez ornamental, de la care a imprumutat petalele colorate roz.
Autori: (A.C.)