3-year-old saves dad by calling 911Share/Bookmark

Fake it!Share/Bookmark

frequency 528 Hz (DNA repair frequency ?) : NO MUSIC single toneShare/Bookmark

Apreciaza Viata ( prin Iubire Neconditionata )Share

VIATA ESTE O CALATORIE-SINTEM CONSTIENTA

Share/Bookmark

CINSTE ROMANEASCA

Share/Bookmark

Doi tineri din Tromso, Norvegia, după ce s-au întors din vacanţă: «Cerşetorul român ne-a decorat casa»

15 Ianuarie 2011 | Articol semnat de Ana Haţeg
Mareste  fontul| Trimite pe facebookr| Trimite pe twitter| Trimite pe  yahoo messenger| Trimite pagina  unui prieten| Printeaza  pagina

Românul (dreapta) îl întâmpină pe norvegianul Knut, la întoarcerea  acestuia acasăO poveste incredibilă a ajuns, ieri, în atenţia presei din Norvegia. Doi tineri din Tromso şi-au pus casa, timp de o lună, la dispoziţia unui bărbat din România, care cerşea pe străzile oraşului.

Pe durata Sărbătorilor de iarnă, Knut Gronvoll şi partenera lui de viaţă, Alexa Belandria, s-au gândit să îi facă o bucurie românului Ioan Bandac (49 de ani), care îşi ducea traiul cerşind pe străzile din oraşul norvegian Tromso. Astfel, cei doi tineri, care citiseră într-un ziar local despre român că îşi va petrece Sărbătorile sub cerul liber, fiind nevoit să îşi caute un adăpost, s-au gândit să îl ajute.

În semn de mulţumire, Ioan Bandac îi oferă norvegianului o  îmbrăţişareCum ei se pregăteau să plece timp de o lună în Venezuela, ţara natală a femeii, i-au lăsat cheile apartamentului şi frigiderul plin cu bunătăţi şi i-au permis să stea în locuinţa lor, chiar dacă mulţi i-au avertizat că e un gest riscant şi că s-ar putea să rămână cu casa goală.

Le-a cumpărat gazdelor cadouri

Însă cei doi tineri şi-au pus toată încrederea în român, despre care auziseră doar lucruri bune şi despre care aflaseră că venise în Norvegia de un an şi jumătate şi că banii pe care îi câştigă din cerşit îi trimite în România, pentru a plăti şcoala celor doi băieţi ai lui. La întoarcere, cuplul norvegian a rămas mut de uimire, când şi-a găsit casa mai curată şi mai îngrijită ca niciodată.

“Cerşetorul român ne-a decorat casa”, au spus fericiţi norvegienii. Ioan le făcuse ordine. Mai mult, şi-a cheltuit banii câştigaţi la cerşit şi le-a cumpărat un covoraş pentru baie, decoraţiuni de Crăciun şi ghivece cu flori


Boney M - Everybody Wants To Dance Like Josephine BakerShare/Bookmark

Mystic Knights of the Oingo Boingo - FinaleShare/Bookmark

ADEVARATUL CRACIUN ESTE AZIShare/Bookmark

LEUL CHRISTIAN | cybershamans-politia karmica a falsilor guru

LEUL CHRISTIAN | cybershamans-politia karmica a falsilor guru

Hocus Pocus Part 1 HD 1993 Walt Disney PicturesShare

Kerli - Tea PartyShare/Bookmark

National Geographic: Great Bear Rainforest (2001)

Share/Bookmark

Scris de LilMe89 — 04 Ian 2011,


Specialty Birthday Kid CakesShare/Bookmark

Orange ChickenShare/Bookmark

BEST CAT VIDEOS


Share/Bookmark

BEST CAT VIDEOS


Share/Bookmark

HAPPY FEET

Share/Bookmark


Abba - Happy New YearShare/Bookmark